Ingredienser (4 pers.):

  • 1 pk skinkestrimler
  • lasagneplader
  • 2 ds flåede tomater
  • 2 mellemstore løg
  • 1 squash
  • 250 g champignoner
  • 2 revne gulerødder
  • 3 store fed hvidløg
  • 200 g hytteost
  • 1 spsk olie
  • 2 spsk oregano
  • 2 spsk basilikum
  • 1 tsk groft salt
  • 1/4 tsk peber
  • chili efter behov

Gratinering:

  • 100 g revet ost, højst 18 g fedt/100 g eller 18+

Fremgangsmåde:
Løg og squash hakkes og svitses i olie i en gryde. Champignoner skæres i skiver. Tomat og champignon fyldes i gryden. Koges igennem ca. 10 minutter til fyldet er blevet tykkere. Hytteost, skinke og krydderier tilsættes. Et ovnfast fad smøres eller beklædes med bagepapir og fyld og plader lægges lagvis. Indstil ovnen på 200 grader. Drys ost over lasagnen og bag den ca. 30 min. på midterste rille eller til pastaen er mør.

Energiprocentfordeling:
Protein: 34,3%
Fedt: 26,7%
Kulhydrat: 39%