(2 pers.)

400 g frisk tun
6 stk. kammuslinger
2 dl balsamico
3 spsk. honning
1/2 bdt. dild
1/2 bdt. bredbladet persille
1/2 bdt. kørvel
2 stk. limefrugter
hindbærvinaigre
50 g frisk ingefær
lidt olie

Kammuslingerne lægges i frisk presset limesaft tilsat revet ingefær, salt, peber og lidt olie i ca. 2 timer. Tunen steges lidt af på hver side på en grillpande. Lad den trække i ca. 10 min. Krydderurterne plukkes og vendes i hindbær vinaigre. Balsamicoen kommes i en varm gryde og koges lidt ned, tilsæt honning og kog det ind til en sirup. Kammuslingerne steges lidt af på hver side, men skal ikke trække lige så længe som tunen.

Energifordeling:
Fedt: 7,0
Kulhydrat: 65,4
Protein: 23,1
KJ: 1005,1