Grillet majssalat med flansteak og avocadoGrillet majssalat med flanksteak og avocado

2 personer

Tilberedning: 15 minutter

2 Frigodan majskolber
Chiliolie
1 lille flanksteak, ca. 400 g
salt og peber
2-3 tomater
1 avocado

limesaft
1 spsk. olie
1 spsk. limesaft
2 tsk. sød stærk chilisauce

sprød salat
1 bdt. frisk koriander

Tilbehør: tortillas

Pensl majskolberne med chiliolie og grill dem 5-6 min. Vend dem jævnligt.
Krydr kødet med salat og peber og grill det 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Skær tomaterne i grove tern. Halvér avocadoen, fjern stenen og skær avocadokødet i skiver. Dryp straks med limesaft. Pisk olie, limesaft og chilisauce sammen og smag til.
Skær kernerne af majskolberne. Bland majskerner, tomat og avocado og anret på en bund af salat.
Skær kødet i skiver, læg det ved og hæld dressingen henover.
Drys med koriander og servér med grillede tortillas.