Til 4 personer

250 g broccoli
1 rødløg
240 g kogte røde
kidney bønner
150 g blandet salat
(romainesalat, friséesalat)
4 hårdkogte æg

Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. vand
1 spsk. rødvinseddike
1 1/2 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
2 spsk. friskhakket estragon
salt og peber

Skær det nederste stykke af broccoliroden fra. Pluk små buketter af resten af broccolien. Blancher roden og buketterne i kogende vand med salt i ca. 1 min. Skær roden i skiver. Skær løget i tynde ringe. Bland bønner, broccoli og løg sammen og vend i dressingen. Salaten håndrives og blandes i. Pynt med æg skåret i både.

Energifordeling:
Protein: 19 E% – 19g
Fedt: 33 E% – 15g
Kulhydrat: 48 E% – 18g
Energi pr portion: 1680 kJ / 400 kcal