4 personer

 

Ingredienser:

400 g. små nye kartofler
4 æg
150 g. bacon
400 g. fine haricots verts
250 g. cherry- eller cocktailtomater
2 spsk. Olivenolie
1 spsk. Hvidvinseddike
1 fed knust hvidløg
1/2 tsk. Dijonsennep
Salt og peber
1 bdt. Brøndkarse
1 bdt. Kørvel
Tilbehør: groft brød

 

Fremgangsmåde:

Kog kartoflerne møre ca. 16 min. og sæt dem til afkøling.

Kog æggene 8-9 min. og sæt dem til afkøling.

Steg baconskiverne sprøde.

Bland de optøede haricots verts med halve kartofler og tomater.

Pisk olivenolie, hvidvinseddike, knust hvidløg og dijonsennep sammen og smag til med salt og peber.

Hæld dressingen over kartofler og grøntsager, vend det nænsomt og anret med halve æg, bacon og urter.

Servér med groft brød.