FiskefrikadellerIngredienser (4 personer):
500 g. færdiglavet fiskefars eller hjemmelavet fiskefars af:
400-500 g. hakket torsk
2 æg
1 dl. skummetmælk
2 løg
4 spsk. hvedemel
4 spsk. rasp
Salt og peber
1 spsk. olie til stegning

 

Tilbehør:
Kartofler
1 spsk. olie
Timian, salt og peber
Peberfrugt, tomat eller andet grønt

 

Remoulade:
4 spsk. let remoulade
4 spsk. fromage frais
1/2 tsk. sukker

 

Fremgangsmåde: 
Hak løgene og rør det sammen med fisken. Rør de øvrige ingredienser sammen og lad det trække en 1/2 time i køleskabet. Form farsen og steg fiskefrikadellerne i olie.

Vask kartoflerne og skær dem i både. Vend dem i olie og krydder dem med timian, salt og peber. Steges i ovnen ved 200º til de er gyldne.

Skær peberfrugter i ”gnavestænger” og server til.

Rør remouladen sammen og smag til med sukker.

 

Energifordeling:
Protein: 16,7%
Fedt: 30,2%
Kulhydrat: 53,1%