Til 4 personer

800 g Sandartfilet

800 g nye kartofler

1 bdt frisk mynte

1 bdt frisk timian

1 citron

1/2 kg asparges

2 dl fromage fraise

1 dl A 38

 

Vask og kog kartofler med en kvist mynte. Skyl asparges og timiankviste.

Skær sandarten ud i brede stykker og læg dem i et ildfast fad. Drys med salt og peber, læg timiankvistene hen over fisken og hæld vandt i fadet, så det dækker bunden. Damp i ovnen i 10 minutter på 200 grader.

Imens dampes asparges i en gryde med vand og salt i 3-4 minutter, så der stadig er bid i.

 

Kold sauce

Bland fromage fraise, A38, 1 spsk hakket mynte og 1 spsk hakket timian og smag den til med citronsaft, salt og peber efter behag. Server sandarten med grønsager, den kolde sauce og citronbåde.

 

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi       300,9 KJ

Protein     8,4 g

Fedt          0,7 g

Kulhydrat  7,7 g