4 personer
Tilberedning: ca. 15 min.

 

Ingredienser:
750 g. filet af mørk sej eller anden fast fisk
Limesaft fra 1 lime
Fiskesauce
2 spsk. sød stærk chilisauce
2 fintsnittede chilier uden kerner
1 lille dåse kokosmælk light, 160 ml.
1 stilk citrongræs
1 pose Frigodan Grøntsagsblanding
1-2 tsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
1 bdt. frisk thai basilikum (eller alm. basilikum)
Tilbehør: jasminris

 

Fremgangsmåde:
Fold fileterne og læg dem i et ovnfast fad.
Dryp med limesaft og fiskesauce og hæld chilisaucen over.
Bag fisken ved 210C i ca. 12 min.
Steg chili og citrongræs i 1 spsk. kokosmælk, til det begynder at dufte.
Tilsæt resten af kokosmælken samt grøntsagsblandingen og kog 4-5 min. til grøntsagerne er gennemvarme.
Smag til med limesaft og fiskesauce.
Drys med basilikum og servér grøntsagerne til fisken sammen med ris.