Ingredienser:

1 købebund el. dej af:

2 dl hvedemel

1 dl grahamsmel

1/2 dl skummetmælk

3 spsk olie

salt

 

Fyld:

250 g markchampignon eller andre svampe, groft hakkede

2 hakkede løg

2 dl creme fraiche 9%

2 æg

salt, peber og timian

 

Fremgangsmåde:

Dej: Læg alle ingredienserne til dejen i en skål og rør dem til en dej. Tryk dejen ud i en tærteform. Sæt formen på en rist midt i ovnen ved 250 grader i 10 minutter.

Læg svampe og løg på bunden. Pisk creme fraiche og æg sammen med krydderier og hæld over. Bag tærten yderligere 30 min.

Server evt. med blandet salat eller tomatsalat af tomat, løg, oliven og fetaost.

 

Energifordeling: Protein: 18,6 – Fedt: 31,6 – Kulhydrat: 49,8