(8 stk.)

Ingredienser:
Dej:
25 g margarine
2 dl skummetmælk
1 dl Fromage Frais
25 g gær
1/2 tsk salt
100 g grahamsmel
360 g hvedemel

Fyld:
200 g hakket magert oksekød
1 løg
150 g squash
2 tomater
1 spsk tomatpure
1/2 tsk paprika
1 tsk oregano
salt og peber
150 g revet ost

Fremgangsmåde: Margarine smeltes og kommes i en skål. Mælk og fromage frais tilsættes og gæren røres ud heri. Salt og mel tilsættes. Dejen æltes igennem til den er smidig og stilles til hævning et lunt sted mens fyldet laves.

Kødet svitses på en tør pande. Løget hakkes og svitses med. Squash skæres i tern og svitses med. Tomater skæres ud og tilsættes sammen med puré og krydderier. Det hele snurrer ca. 5 minutter.

Dejen slås sammen og deles i 16 stykker. De rulles ud i runde stykker med en diameter på ca. 10 cm. Osten og fyldet fordeles på 8 plader, resten af dejpladerne lægges over fyldet og trykkes sammen med en gaffel. Brødene pensles med mælk eller æg og bages ca. 15-20 minutter ved 200 grader.

Severes med salat.

Energifordeling i Calzonebrød m. salat: Kulhydrat: 53% – Protein: 21% – Fedt: 26%