Prøv denne friske og sunde ærtesuppe, hvis du gerne vil lave en hurtig, simpel og fedtfattig forret eller et let måltid

Opskrift til 4 personer

Ingredienser til ærtesuppe:

250 g frosne ærter
1 fed hvidløg
1 dl. mynte
Salt
1 dl. græsk yoghurt

 

Tilberedning:

1. Bring 4 dl. vand i kog og tilsæt ærter
samt hvidløg. Lad retten simre i 10 min.,
indtil ærterne er bløde.

2. Gem 2 dl. af kogevandet fra ærterne.
Dræn ærterne og blend dem
sammen med hvidløg.
Tilsæt kogevandet fra ærterne sammen med mynte og salt.
Purér blandingen, indtil den er cremet.

3. Anbring suppen på en pande og rør yoghurt i.
Tilsæt eventuelt kogende vand,
hvis du ønsker en tyndere konsistens.

 

Næringsindhold per portion

Kalorier: 76.
Fedt: 0 g.
Mættet fedt: 0 g.
Transfedt: 0 g.
Kolesterol: 0 mg.
Sodium: 163 mg.
Kulhydrater: 12 g.
Kostfibre: 3 g.
Sukker: 5 g.
Protein: 7 g.