(4 pers.)

Æggekage:
1stort hakket løg
1 tsk. olie
1/2 tsk. karry
1 squash i tern
2 peberfrugter i tern
300 g kartofler i tern
1 1/2 dl vand
4 æg
1 tsk. bagepulver
1 dl skummetmælk
salt & peber
purløg

Tomatsalat:
6 tomater
1 løg eller forårsløg
2 tsk. olie
2 spsk. eddike
lidt sennep
groft brød

Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 200º. Svits løg og karry i halvdelen af olien. Kom squash, peberfrugt og kartofler i tern på panden og svits et par minutter. Tilsæt vand og læg et låg på panden. Kog til vandet er fordampet og kartoflerne er møre. Rør æg og mælk sammen med salt, peber og bagepulver.

Kom resten af olien i og hæld æggemassen over grøntsagerne. Stil panden i ovnen, og bag æggekagen færdig ca. 12-15 minutter eller til den er gylden. Klip purløg over. Server med groft brød og tomatsalat.

Tomatsalat: Skær tomaterne i skiver og hak løget fint. Bland dressingen og hæld den over tomaterne. Lad salaten trække i køleskab.

Energifordeling: Protein: 15,2% – Fedt: 29,0% – Kulhydrat: 55,8%