Pastasalat med haricotsTrænger du til et let måltid ovenpå den tunge påske mad, så prøv denne velsmagende og mættende salat.

4 portioner

Ingredienser:

600 g           Økologiske Haricots Verts

400 g           Økologiske Pasta Penne

250 g           Tørrede hvide- og kidneybønner

2 stk                Fint snittede forårsløg

2–3 spsk     Calamati oliven (sorte)

 

Dressing:

2 spsk       Olivenolie

1 tsk Dijonsennep

1 1/2 spsk Balsamico eddike

Salt og peber

Frisk timian

 

Fremgangsmåde:

De tørrede bønner lægges i blød natten over og koges i let saltet vand ca. 45 minutter. Kog pastaen efter anvisning og køl den af. Afdryp haricots verts og bønner, og bland dem med de andre ingredienser. Bland dressingen og hæld den over salaten.

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi                           785 kJ

Protein                              8,1 g

Fedt                                    2,9 g

Kulhydrat           31,6 g