OksefiletMed æble/gulerodssauté og kartoffel/hasselnødroulade

 

(1 pers)

 

150 g oksefilet

50 g kantareller

1/2 æble

1 gulerod

75 g kartoffel

15 g hasselnødder

1/2 dl olivenolie

1 dl æblecider

lidt persille

1/2 dl honning

 

Kødet brunes og krydres med salt og peber. Der skæres en lomme i kødet, som fyldes med de sauterede kantareller. Kødet steges ved 175 gr. i ca. 20 min. og trækker derefter i 15 min. Æble og gulerod skæres i tern, sauteres og vendes med den hakkede persille. Kartoflerne skrubbes, koges og moses – og vendes med de hakkede hasselnødder og olivenolie. Til sidst rulles de i bagepapir. Æblecider koges ned og smages til med stegesky plus salt og peber. Blancherede æbletern tilsættes.

 

Energifordeling:

Fedt: 32%

Kulhydrat: 40%

Protein: 28%

KJ: 4706