Til én person

Oksefilet

  • 150 g oksefilet
  • 50 g kantareller
  • 1/2 æble
  • 1 gulerod
  • 75 g kartofler
  • 15 g hasselnødder
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1 dl æblecider
  • lidt persille
  • 1/2 dl honning

 

Sådan gør du:

Kødet brunes og krydres med salt og peber. Der skæres en lomme i kødet, som fyldes med de sauterede kantareller. Kødet steges ved 175 gr. i ca. 20 min. og trækker derefter i 15 min. Æble og gulerod skæres i tern, sauteres og vendes med den hakkede persille. Kartoflerne skrubbes, koges og moses – og vendes med de hakkede hasselnødder og olivenolie. Til sidst rulles de i bagepapir. Æblecider koges ned og smages til med stegesky plus salt og peber. Blancherede æbletern tilsættes.

Energifordeling:

Fedt: 32%

Kulhydrat: 40%

Protein: 28%

KJ: 4706

._Oksefilet