Kylling med sesam/appelsinsauceKylling sesam

 

Til én person

 

1 kyllingebrystfilet

2 stænger bladselleri

2 forårsløg

1 god håndfuld sukkerærter

1 tsk rød chilifrugt

1 kop revet rødkål

1 dl bulgur

 

Sauce:

1 dl appelsinjuice

2 spsk tamari

1 spsk hvidvinseddike

1 tsk honning

1 tsk lyse sesamfrø

 

Grøntsagerne skylles, snittes fint og sauteres på en meget varm pande tilsat lidt olie i ca. 2 min. ved høj varme, så de stadig er sprøde.

Kyllingebrystet steges på en grillpande, som forinden er penslet med 1 dråbe olie.

Kog appelsinjuicen op sammen med eddike og tamari. Honning og sesamfrø tilsættes. Saucen jævnes med en maizenajævning, lavet af 1 del maizena og 2 dele vand. Husk at koge saucen godt igennem og smag til med salt og peber.

 

Protein 30,5

Fedt 21,3

Kulhydrat 48,2

1884 KJ