japansk køkkenJapansk mad er meget andet end sushi. Det japanske køkken er fuld af friske, sunde og fantastiske lækkerier. Og nu får du adgang til opskrifter på japansk hverdagskost.

 

Madkulturen i Japan har gennem århundreder udviklet sig til et fantastisk rigt og velsmagende køkken med udgangspunkt i grøntsager, fisk og sojaprodukter. I Guide til det japanske køkken er opskrifterne tilpasset danske råvarer og forhold, så det er le t at lave japansk mad.

Bogen giver også et godt indblik i, hvordan Japans historie og religion har påvirket madkulturen. Vidste du for eksempel, at et forbud mod at spise kød har haft enorm stor betydning for Japan? Eller ved du, hvordan man siger tak for mad på japansk?

 

Bogen udkommer d. 5. oktober 2015
Guide til det japanske køkken // Af Moé Takemura // På dansk ved Camilla Pi Kirkegaard// TURBINE 2015 // 108 sider // ISBN 978-87-406-0391-0 // vejl. pris 249,95 kr