ClubsandwichTil 4 personer

Karry yoghurt

25 g mango chutney

¼ dl hvid balsamico

1-2 spsk karry

¼ l youghurt 10%

 

Mango chutney, balsamico og karry røres sammen.

Yoghurt tilsættes og røres godt sammen.

Lad evt. yoghurten trække et par timer, så karrysmagen trækker mere ud i yoghurten.

 

4 stk totti rostico bolle (il Fornaio)

4 stk kyllingebryst uden skind

12 skiver sprødstegt coppa de parma (el. bacon)

1 stk rødløg i skiver

1 stk agurk i strimler

Salat

 

Steg kyllingebrysterne i ovnen ved 180 C i 15-20 min.

Varm bollerne i ovnen i 5-8 min.

Del bollerne og smør både over- og underbolle med karry yoghurten.

Kom salt, løg og agurk på underbollen.

Skær de lune kyllingebryster og læg det oven på salaten.

Kom en smule karry yoghurt på kyllingen.

Læg 3 skiver coppa de parma på yoghurten.

Luk sandwichen med overbollen.

Til 4 personer

Karry yoghurt

25 g mango chutney

¼ dl hvid balsamico

1-2 spsk karry

¼ l youghurt 10%

 

Mango chutney, balsamico og karry røres sammen.

Yoghurt tilsættes og røres godt sammen.

Lad evt. yoghurten trække et par timer, så karrysmagen trækker mere ud i yoghurten.

 

4 stk totti rostico bolle (il Fornaio)

4 stk kyllingebryst uden skind

12 skiver sprødstegt coppa de parma (el. bacon)

1 stk rødløg i skiver

1 stk agurk i strimler

Salat

 

Steg kyllingebrysterne i ovnen ved 180 C i 15-20 min.

Varm bollerne i ovnen i 5-8 min.

Del bollerne og smør både over- og underbolle med karry yoghurten.

Kom salt, løg og agurk på underbollen.

Skær de lune kyllingebryster og læg det oven på salaten.

Kom en smule karry yoghurt på kyllingen.

Læg 3 skiver coppa de parma på yoghurten.

Luk sandwichen med overbollen.